• BIKAR-METALLE GmbH

  Metalen zijn onze passie

  BIKAR is een van de toonaangevende handelshuizen op het gebied van aluminium, koper, messing, roodkoper, brons, speciale legeringen en kunststoffen; en dat wereldwijd. In de vorm van dikke en dunne platen, zaagdelen, rondellens, ringen, staven, buizen en profielen bieden wij u een breed assortiment materialen en afmetingen.

  Meer dan 450 medewerker in verschillende vestigingen in het binnen- en buitenland zijn elke dag bezig met het vervullen van zowel grote als kleine wensen en eisen van de klanten.

  Bij BIKAR noemen we datgene wat anderen onder service verstaan 'vanzelfsprekend'.

  De uitgebreide voorraad in de grootste vestiging in Bad Berleburg alleen al bevat ongeveer 10.000 ton. Van aluminium platen in de ordegrootte van een 'telefooncel' tot een gewicht van 15.000 kg per stuk tot kleine messing staafjes met een diameter van 1 mm; bijna alles hebben wij in voorraad zodat we snel aan onze klanten kunnen leveren.

  Maar alleen verscheidenheid in producten alleen is vandaag de dag niet meer genoeg. Voor BIKAR is het ook essentieel om permanent te investeren in de nieuwste technologieën. Door de organisatorische opsplitsing in 3 fabrieken met respectievelijk de speerpunten trek- en persproducten, walsproducten en gegoten producten kan BIKAR flexibel en snel elke wens van onze klanten vervullen.

 • Servicehotline

  Tel.: +49 (0)2751 9551-140
  Fax: +49 (0)2751 9551-555

  » Contactformulier