• Metalen zijn onze passie

  Metalen zijn onze passie


  Alle medewerkers van ons bedrijf dragen zelf verantwoordelijkheid voor kwaliteit, veiligheid en milieubescherming, en bovendien voor continue verbetering daarvan. Daarom stellen wij onszelf regelmatig doelen en zorgen ervoor dat die worden geïmplementeerd.

  Het genereren van kwaliteit als resultaat van alle productieactiviteiten is een van de belangrijkste doelstellingen binnen het gehele bedrijf. Wij treffen passende maatregelen om tegemoet te komen aan nieuwe inzichten op het gebied van milieubescherming en veiligheid.

  In al onze productieprocessen zorgen wij voor de veilige verwerking van producten en reststoffen. We optimaliseren het gebruik van grondstoffen en energie en de afvalstoffen die daarbij ontstaan. Elke afvalproduct wordt gecontroleerd op herbruikbaarheid en wordt waar mogelijk opnieuw toegevoerd aan de grondstoffenkringloop. Wij streven ernaar dat onze partners onze normen voor kwaliteit, veiligheid en bescherming van het milieu overnemen.

  Door een open en voortdurende dialoog aan te gaan met onze medewerkers, klanten, leveranciers, maar ook overheden, buren en het publiek scheppen en bevorderen wij wederzijds vertrouwen. Wij houden ons aan de wettelijke bepalingen. Hoe wij daarbij te werk gaan en onze eigen aanvullende normen realiseren en implementeren wordt beschreven in het geïntegreerd managementsysteem.

  Dit is gebaseerd op de geldende normen en houdt rekening met de eisen van onze klanten. Door trainingen en opleidingen maken we onze medewerkers bewust van deze uitgangspunten en stellen hen in staat om deze succesvol te implementeren. Onze verplichtingen en zakelijke principes zijn een voortvloeisel van de combinatie van onze waarden en de doelstellingen:

  • een voorkeurspartner voor onze klanten zijn,
  • onze medewerkers een aantrekkelijke werkomgeving bieden,
  • onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

  Claudia Bikar
  Bedrijfsleiding
  Dipl.-Kauffrau

  Pascal Bikar
  Bedrijfsleiding
  Master of International Business & Finance
  Dipl.-Kaufmann, MIB

  Metalen zijn onze passie

   

   

  "In de huidige globale wereld van de metalen is er alleen plaats voor diegenen die tijdig de veranderingen in de markt onderkent, proactief de uitdagingen aangaat en voortdurend in de nieuwste technieken investeert.

  Dat is alleen mogelijk wanneer er een gelijkwaardige samenwerking is tussen klanten en leveranciers."
  (Pascal Bikar)

 • Servicehotline

  Tel.: +49 (0)2751 9551-140
  Fax: +49 (0)2751 9551-555

  » Contactformulier